بالا نیامدن تصویر در لپ تاپ سونی

 

بالا نیامدن تصویر در لپ تاپ سونی

از مشکلات متعددی که کاربران سونی آن را مشاهده می کنند بالا نیامدن تصویر در لپ تاپ سونی است. این مشکل اکثراً زمانی رخ می دهد که شما لپ تاپ را روشن کرده اید اما نمایشگر دستگاه چیزی را نشان نمی دهد، حتی در این مواقع شما صدای کارکردن فن را نیز می شنوید.

این مسئله برای کاربران لپ تاپ سونی بسیار ناراحت کننده می باشد. منشأ این مشکل می تواند سخت افزاری و یا نر افزاری باشد " چرا این اتفاق رخ می دهد؟" سؤالی است که ر این مقاله می خواهیم به پاسخ آن بپردازیم. در این قسمت به علت های مختلف رخداد این مشکل پرداخته و طریقه رفع آن را شرح می دهیم.

سیاه شدن و بالا نیامدن تصویر در لپ تاپ سونی

سیاه شدن تصویر لپ تاپ سونی از مشکلات متعدد کاربران سونی می باشد که بعد از روشن کردن لپتاپ با آن مواجه می شوند. بالا نیامدن تصویر در لپ تاپ سونی دلایل زیادی دارد، سیاه شدن تصویر می تواند از مشکلات فنی موجود درسخت افزار نشئت بگیرد البته عدم بروزرسانی بایوس لپ تاپ نیز می تواند سبب بروز این مشکل شود.

اکثر کاربران منشأ بالا نیامدن تصویر در لپ تاپ سونی را از نمایشگر آن می دانند اما چنین نیست زیرا همانطور که گفته شد بجزء نمایشگر، به دلیل خرابی کارت گرافیک، خرابی رم، خرابی هارد، خراب شدن دکمه پاور و... می تواند سبب بروز این اختلال شود. برای رفع این مشکلات میبایست سریعاً به نمایندگی لپ تاپ سونی مراجعه کنید.

بالا نیامدن تصویر در لپ تاپ سونی

خرابی سخت افزاری علت بالا نیامدن تصویر در لپ تاپ سونی

برای تشخیص اینکه مشکل بالا نیامدن تصویر در لپ تاپ سونی از هارد و یا قطعات مربوط به آن می باشد ابتدا باید چراغ هارد لپتاپ را بررسی کنید. عملکرد این چراغ ها به ما نشان می دهد که مشکل از هارد یا سخت افزار است، اگر مشاهده کنید که پیوسته خاموش یا روشن می شوند این منظور را می رساند که لپ تاپ روشن شده اما تصویر نیامده است.

اگر مشاهده کنید که چراغ هارد روشن ماند یعنی تنها مراحل اولیه روشن شدن را طی کرده است. با مشاهده این وضعیت متوجه می شوید که منشاً این مشکل از سایر قسمت های مادربرد است که برای تشخیص آن باید تمامی آن ها را بررسی کنید. شما با مراجعه به یکی از نمایندگی های لپ تاپ سونی می توانید به طور کامل سخت افزار لپ تاپ خود را بررسی و تعمیر کنید.

رفع مشکلات بالا نیامدن تصویر در لپ تاپ سونی

زمانی که دکمه پاور لپ تاپ سونی خود را می فشارید، لپ تاپ پروسه روشن را طی می کند اما در این بین ممکن است با مشکلاتی رو به رو شود. یکی از این مشکلات بالا نیامدن تصویر در لپ تاپ سونی است که علل گوناگونی دارد. یکی از راه های تشخیص منشأ بالا نیامدن لپ تاپ سونی مشاهده عملکرد چراغ هارد می باشد. اگر پشت سر هم خاموش و روشن شد فقط تصویر وجود ندارد و لپ تاپ پروسه روشن شدن را به طور کامل طی کرده است در این مواقع می توانید تصویر لپ تاپ را به یک نمایشگر خارجی متصل کرده و آن را تماشا کنید. برخی مواقع عملکرد نادرست کارت گرافیک باعث بوت نشدن لپ تاپ سونی شده و نتیجه آن بالا نیامدن تصویر در لپ تاپ سونی می شود در این صورت میباست لپ تاپ خود را برای سرویس کامل به نمایندگی لپ تاپ سونی ببرید. تکنسین ها در نمایندگی سونی به بررسی و عیب یابی لپ تاپ شما پرداخته و سپس مشکل آن را رفع می کنند.

 


تعمیرات سخت افزاری لپتاپ سونی

 

تعمیرات سخت افزاری لپتاپ سونی

آگاهی داشتن نسبت به قطعات سخت افزاری لپتاپ سونی یکی از مواردی است که هم در هنگام خرید و هم در زمان بروز مشکلات سخت افزاری می ‌تواند بسیار یاری رساند. افرادی که از اطلاعات کافی درباره قطعات مختلف برخوردار باشند با اطمینان خاطر بیشتری برای خرید لپتاپ اقدام می ‌کنند از این رو این مقاله به معرفی قطعات لپتاپ پرداخته است تا اطلاعات کافی را درباره انواع قطعات سخت افزاری لپتاپ سونی در اختیار شما قرار دهد.

نمایندگی رسمی سونی قادر است هر گونه اختلال در قطعات سخت افزاری لپتاپ سونی را در کوتاه ترین زمان ممکن شناسایی و تعمیر کند. مهم ترین تعمیرات این قطعات شامل تعمیر و تعویض هارد، تعمیر و تعویض سی پی یو، تعمیر و تعویض فن، تعمیر و تعویض باتری، تعمیر و تعویض ال سی دی، تعمیر و تعویض کیبورد، تعمیر و تعویض تاچ پد، تعمیر و تعویض لولای لپتاپ و … می باشد.

مادربرد یکی از قطعات سخت افزاری لپتاپ سونی

در خرید قطعات لپتاپ، مادربرد یکی از اساسی‌ترین و مهم‌ترین‌ها به شمار می‌آید چرا که دیگر قطعات سخت افزاری از جمله پردازنده، رم، هارد دیسک و کارت ویدیویی به طور مستقیم یا از طریق سیم به آن متصل می‌شوند طوری که اگر مادربرد لپتاپ شما خراب شود شاید خرید دوباره لپتاپ به صرفه‌تر از تعویض و تعمیر دوباره آن باشد.

تعمیر سخت افزاری لپتاپ سونی

اما به هر حال چنانچه نیاز باشد مادربرد لپتاپ را تعمیر کنید لازم است بدانید که مادربردها در انواع و اندازه‌های مختلف در بازار وجود دارند که هر کدام برای انواع خاصی از لپتاپ مناسب‌اند.

هر کدام از انواع مادربردها برای کار با انواع خاصی از پردازنده‌ها و رم‌ها طراحی شده‌اند بنابراین آن‌ها قادر نیستند تا با هر نوع پردازنده یا رمی کار کنند. با این حال هارددرایوها عمومی هستند و صرف نظر از نوع یا مارکشان با اکثر مادربردها همخوانی دارند.

ال سی دی لپتاپ سونی

عملکرد ال سی دی لپتاپ مشابه صفحه نمایش در رایانه‌های رومیزی است. در واقع این قطعه به عنوان بخش خروجی شناخته شده است و خروجی‌ها را به کاربر نمایش می‌دهد. با توجه به برندهای مختلف لپتاپ انواع مختلفی از ال‌سی‌دی‌ها وجود دارند که آن‌ها را می‌توانید در فروشگاه‌های قطعات لپتاپ و کامپیوتر و در میان قطعات لپتاپ لنوو، دل، سونی، ایسوس، اچ پی و… جستجو کنید.

به طور کلی صفحه نمایش‌های لپتاپ شامل انواع ال سی دی، ال ای دی، وی جی ای، ایکس وی جی ای، سی سی اف ال و… هستند و صفحه نمایش می‌تواند از نوع لمسی یا غیرلمسی باشد که صفحه نمایش لمسی این امکان را به شما می‌دهد تا با یک لمس ساده گزینه‌های مورد نظر خود را روی صفحه نمایش انتخاب کنید.

کیبورد از قطعات سخت افزاری لپتاپ سونی

کیبورد لپتاپ ساده‌ ترین بخش ورودی است که برای ارائه دستورات یا داده‌ها به لپتاپ استفاده می‌شود. انواع مختلفی از کیبوردها بر اساس کلیدهای مورد استفاده و ترتیب چیدمان آن‌ها وجود دارد و به طور کلی انواع متداول کیبورد لپتاپ شامل QWERTY ،QWERTZ ،AZERTY و HCESAR هستند. کلیدهای مختلفی که معمولا روی صفحه کلیدها دیده می‎شوند؛ شامل کلیدهای نوشتاری یا الفبایی، کلیدهای عملکردی (شامل F1 تا F12 )، کلیدهای اصلاح‌گر، کلیدهای مکان نما و کلیدهای عددی هستند.

تعمیر سخت افزاری لپتاپ سونی

هارد لپتاپ سونی

در هنگام خرید هارد لپتاپ قبل از هر چیز باید به مشخصات لپتاپتان نگاهی بیاندازید تا ببینید که چه اندازه هاردی برای آن مناسب است و سپس در میان قطعات لپتاپ مورد نظر قطعه استاندارد و مناسب‌ترین گزینه را انتخاب کنید. اکثر لپتاپ‌هایی که از هارد درایو استفاده می‌کنند هارد درایو SATA 2.5  اینچ دارند. بدیهی‌ترین پیشنهاد برای چنین دستگاه‌هایی این است که یک SATA SSD 2.5 اینچ را جایگزین کنند مگر این که شما واقعا به یک ترابایت فضا نیاز داشته باشید که در این صورت SSD مناسب شما نخواهد بود.

از طرف دیگر برخی از لپتاپ‌ها از هاردهای 2.5 اینچ ATA (IDE) استفاده می‌کنند و در برخی دیگر از درایوهای 1.8 اینچ ATA با انواع مختلفی از اتصالات استفاده می‌شود که در واقع شما برای پیدا کردن هارد برای چنین مدل‌هایی شانس زیادی ندارید.

علاوه بر این، بسیاری از مدل‌های جدید لپتاپ در حال حاضر به هیچ عنوان از هارد درایو استفاده نمی‌کنند اما به جای آن در چنین لپتاپ‌هایی فرمت M.2 درایوهای SSD به کار برده می‌شود که چنین دستگاه‌هایی هیچ گونه فضای فیزیکی یا کانکتوری برای هارد درایو ندارند. شما می توانید برای تعمیر یا تعویض قطعات لپتاپ سونی خود به نمایندگی رسمی آن مراجعه کنید.

 


برخی از مشکلات لپ تاپ سونی

 

برخی از مشکلات لپ تاپ سونی

همانطور که میدانیم کمپانی سونی متعلق به کشور ژاپن است. با گذشت زمان ژاپن به یک کشور کاملاً پیشرفته در تمامی زمینه ها مانند الکترونیک تبدیل شده است. کمپانی سونی نیز پس از خریداری توسط ژاپن بسیار رشد کرده و در زمینه لوازم الکترونیک بسیار موفق است. لپ تاپ سونی نیز در طی زمان مانند تمامی این لوازم پیشرفت بسیاری داشته است، به همین دلیل کاربران بسیاری جذب لپ تاپ سونی شده اند. این لپ تاپ ها از انواع مختلفی برخوردار است که شما می توانید با توجه به نیاز خود یکی از آن ها را انتخاب و خریداری کنید.

با اینکه سونی به دلیل تحریم ها در سال های اخیر در بازار ایران فعالیت نمی کند اما هنوز از محبوبیت آن بین کاربران لپ تاپ کاسته نشده است. برخی مواقع حتی محصولات باکیفیت این برند نیز به مشکلاتی دچار می شوند. مشکلات تصویری، خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ، ریستارت شدن، حرارت  بیش از حد، صدا دادن فن، از کار افتادن وایرلس یا وای فای و هنگ کردن آن از جمله مشکلات آن ها هستند که ما در این قسمت به آنها می پردازیم.

اختلالات تصویری لپ تاپ سونی

برخی مواقع مشاهده می کنید که که تصویر لپ تاپ سونی شما بیش از حد روشن یا تاریک می باشد، توصیر به صورت کامل نمایش داده نمی شود و یا رنگ های آن بهم می ریزد در این زمان می بایست برای بررسی و تعمیر دستگاه خود به نمایندگی تعمیرات آن مراجعه کنید. در مواقع بروز این مشکلات ابتدا باید تنظیمات آن را یافته و دوباره تنظیم کنید.

زمانی که برای عیب یابی لپ تاپ سونی به نمایندگی سونی مراجعه کردید تنکسین ها لپ تاپ شما را به وسیله دستگاه هایی مخصوص مورد بررسی قرار می دهند. پس از آنکه از تنظیمات نمایشگر آن شما اطمینان حاصل کردند آن را برای بررسی بیشتر و تشخیص آسیب به این دستگاه ها متصل کرده و مشکل را شناسایی می کنند. اگر مشکل فیزیکی باشد آنگاه میباست نمایشگر آن را تعمیر یا تعویض کنید.

 

 لپ تاپ سونی

 

عدم اتصال به وای فای لپ تاپ سونی

امروزه درصد زیادی از کاربران به استفاده از وای فای یا وایرلس می پردازند و برای بخشی از آن ها این استفاده حیاتی می باشد. این افراد کسب و کار خود را از طریق اینترنت پیگیری می کنند و اگر لپ تاپ سونی آن ها به وای فای متصل نشود خسارت دیده یا نمی توانند کار خود را پیش ببرند.

رفع این مشکل چندان سخت نیست و ابتدا می بایست مودم خود را چک کنید و از کارکرد صحیح آن مطمئن شوید. اگر رفع نشد درایور وای فای را چک کنید و اگر نیازمند بروزرسانی یا نصب دوباره بود آن را انجام دهید. در صورت رفع نشدن مشکل خود باید به یکی از نمایندگی های شرکت سونی مراجعه کنید.

خاموشی ناگهانی لپ تاپ سونی

این مشکل لپ تاپ سونی برای بسیاری از کاربران ناراحت کننده و استرس آور می باشد. خاموشی ناگهانی لپ تاپ سونی می تواند از حرارت بالای آن نشأت گیرد. پس از مدتی که با این دستگاه کار می کنید ممکن است متوجه داغی آن شوید. این نرمال است زیاد در حین کار حرارت تولید می کند، اما اگر این حرارت از یک حدی بیشتر شود ممکن است دستگاه شما آسیب ببیند. لپ تاپ در این مواقع برای محافظت، خود را خاموش می کند تا از آسیب دیدگی جلوگیری کند. این مشکل می تواند از خرابی فن باشد زیرا با اگر فن بدرستی عمل نکند حرارت کاهش نیافته و باعث خاموشی آن می شود.

اگر فن لپ تاپ شما خراب است باید برای تعویض آن اقدام کنید تا دستگاه شما محتمل آسیب بیشتری نشود. اگر فن مشکلی نداشته باشد احتمالاً منافذ هوای آن مسدود شده که با باز کردن آن ها مشکل رفع می شود. به یاد داشته باشید که اگر مشکل از این دو قسمت نبود باید هارد خود را بررسی کنید زیرا اگر در هارد مشکلی وجود داسته باشد سبب حرارت بالا و خاموش شدن آن ها شما می شود.

لپ تاپ سونی عمکرد بالا و بازده زیادی دارد اما با مشکلاتی نیز رو به رو خواهد شد. در برخی مواقع می توانید به راحتی با چند ترفند آن را حل کنید اما در مواقعی نیز باید به نمایندگی تعمیرات لپ تاپ سونی مراجعه کرده و آن را رفع کنید. لپ های تاپ سونی با بازده بالای خود رضایت افراد زیادی جلب کرده اند.

خاموشی ناگهانی لپ تاپ سونی را نیز مطالعه کنید.

 


تعمیر مانیتور all in one

با پیشرفت تکنولوژی و محصولات کامپیوتری سیستم هایی به بازار آمدند که در ظاهر مانیتور، یک کامپیوتر کامل بودند و امکانات بسیار مناسبی در اختیار شما قرار می دهند. نام این کامپیوتر ها all in one و ما در این مقاله سعی بر تشریح تعمیرات مخصوصا تعمیر مانیتور این سیستم ها بپردازیم.

تعمیر مانیتور

خدمات تعمیر مانیتور آل این وان

از جمله خدمات آل این وان می توان به ویروس کشی، بازیابی اطلاعات، رفع کاهش سرعت، نصب ویندوز، نصب انواع برنامه و درایور اشاره کرد. هم چنین برای بخش سخت افزار این سیستم ها می توان تعمیر هارد، تعمیرات گرافیک،تعویض رم، تعمیر مانیتور و رفع مشکلات نمایشگر را نام برد.

تعمیرات مانیتور 

برفکی شدن صفحه مانیتور، سایه دار شدن نمایشگر، تصویر نداشتن و شطرنجی شدن از مشکلاتی است که است که ممکن است برای شما پیش بیاید. علائم دیگیری مانند نقطه نقطه شدن یا به اصلاح سوختگی پیکسل، خط های سیاه و پرش تصویر از مواردی است که احتمال آسیب های جدی را افزایش می دهد. به منظور جلوگیری از خرابی قسمت های دیگر حتما باید به مرکز تعمیر مانیتور مراجعه کنید و مانیتور all in one خود سرویس کنید.

تعمیر برد مانیتور 

قبل از شروع تعمیرات حتما باید از ایراد آن قطعه مطمئن شد. تصویر نداشتن و چشمک زدن تصویر از علائم اصلی خرابی مانیتور است و هرکز نباید ساده از این موارد رد شد. اگر مدت زیادی از این موارد بگذرد ممکن است قطعات دیگر دچار مشکل شود و دیگر تعمیر مانیتور شما چاره ساز نباشد و منجر به تعویض و هزینه های بالا شود.

برای تعمیرات مانیور باید ابتدا مرکز مناسب برای خدمات مناسب سیستم خود را بیابید چرا که تعمیر آل این وان بسیار تخصصی است و به علت حساسیت بالای دستگاه ها باید حتما بدست افراد متخصص انجام شود. برای این کار شما میتوانید به مرکز تعمیر مانیتور مراجعه کرده و از خدمات ویژه های ما بهره مند شوید.

تعمیر شکستگی مانیتور 

صفحه نمایشگر این سیستم ها از کیفیت خوبی بهره مند است و یکی از مرارد پر طرف دار بودن این کامپیوترها است. با توجه به کیفیت بالای این محصولات کاهی دچار خرابی می شوند که نیازمند تعمیر مانیتور به علت های مختلف مانند ضربه خوردگی و فشار مداوم هستند. ضربه های مداوم منجر به آسیب های جدی به پیکسل ها و سایر اجزای تشکیل دهنده ی صفحات نمایش بشن. در صورت بروز هرگونه مشکل ضروریست برای تعمیر و تعویض مانیتور حتما از قطعات اصل استفاده شود. 

تعمیر تاچ مانیتور

از قطعات اصلی مانیتور تاچ پد است که وظیفه ی تشخیص حرکت و موقعیت انگشت کاربر رو به تبدیل موقعیت نسبی به صفحه نمایش را بر عهده دارد. وقتی این مشکل بوجود می آید حتما باید به مرکز تامیر مانیتور مراجعه شود چرا که در بسیاری از موارد می تواند جایگزین خوبی بجای ماوس باشد و خرابی این قعطه می تواند منجر به اختلالات تصویری برای شما شود. 

مراحل تعمیر مانیتور 

تعویض صفحه نمایش مانیتور جزو اون دسته از اموریه که نیاز به مهارت و ابزار ویژه داره. پس هرگز توصیه نمیکنیم این کار رو در منزل انجام بدید. مراحل تعمیر صفحه نمایش مانیتور به شرح زیر است.برای تعمیر مانیتور خود ابتدا با دقت اطراف صفحه نمایش رو بررسی کنید. برای تعویض صفحه نمایش مانیتور نیاز دارید که این قاب رو از مانیتور جدا کنید. در ابتدا نیازه که حفاظ پلاستیکی روی اون رو خارج کنید ، سپس پیچ زیر اون رو باز کنید .پس از اینکه پیچ رو باز کردید، به یک پیک پلاستیکی یا فلزی، شیار بین دو قاب صفحه نمایش را باز کنید تا از هم جدا بشن. پیک رو در راستای قاب صفحه نمایش مانیتور توربالا ببرید تا تمام اتصالات مانیتور از هم باز بشن.

صفحه نمایشگر خریداری شده رو باز کنید و مطمئن بشید که با LCD قبلی مانیتور یکی هستش. در صورتی که دو ال سی دی یکی بودن، ال سی دی مانیتور شما آماده وصل شدنه. کابل تصویر رو به ال سی دی جدید مانیتورتاپ وصل کنید  و مطمئن بشید که LCD نو در جای جدید خودش کامل قرار گرفته شده.


خاموشی ناگهانی لپ تاپ سونی

 

خاموشی ناگهانی لپ تاپ سونی

خاموش شدن لپ تاپ سونی ، آن‌هم به صورت ناخواسته و ناگهانی، یکی از بدترین اتفاقاتی است که ممکن است برای کاربران این دستگاه اتفاق بیفتد. می توان گفت که خاموشی ناگهانی لپ تاپ سونی از متداول ترین پرسش هایی است که کاربران بسیاری به دنبال پاسخ صحیح آن می گردند. با خاموشی ناگهانی لپ تاپ سونی این امر مسلم است که اختلال و ایرادی در کار است، اما این اختلال و ایراد در کدام قسمت دستگاه است؟ در این مقاله به برخی از دلایل خاموشی بدون هشدار لپ تاپ سونی اشاره شده است.

خاموشی ناگهانی لپ تاپ سونی

داغ شدن لپ تاپ سونی

از دلایل خاموشی ناگهانی لپ تاپ سونی این است که فن دچار مشکل شده است. در این صورت، لپ تاپ نمی ‌تواند دمای قطعات را با عملکرد فن به وضعیت استاندارد برساند و ادامه‌ ی کار کردن لپ تاپ، برای قطعات خطرناک است. در کنار دلایل دیگر برای خاموشی ناگهانی لپ تاپ سونی آلودگی یا داغ شدن فن هم مسئله بسیار مهمی است که نباید نادیده گرفته شود. در این صورت لپ تاپ نمی‌تواند دمای قطعات را با عملکرد فن به وضعیت استاندارد برساند و ادامه‌ ی کار کردن لپ تاپ، برای قطعات خطرناک است. در این شرایط از یک تعمیرکار لپ تاپ بخواهید فن شما را سرویس و در صورت نیاز آن را تعویض کند.

حرارت غیر استاندارد دلیل خاموشی لپ تاپ سونی

خاموشی ناگهانی لپ تاپ سونی می تواند به دلیل مشکل حرارت غیر استاندارد دستگاه باشد. کارشناسان واحد تعمیر لپ تاپ سونی توضیح می دهند که درجه حرارت غیر استاندارد و بیشتر از حد نرمال یا Over-Heating شرایطی را در دستگاه ایجاد می کند که دستگاه صلاح می بیند خاموش شود. این علت خصوصا زمانی بسیار محتمل است که مشغول انجام کارهای گرافیکی سنگین هستید. به علاوه گرفتگی منافذ سیستم یا ضعف فن( فن سی ی یو )  هم می تواند در این اختلال دخیل باشند. تغییر درجه حرارت و بالا رفتن آن در لپ تاپ به حدی مهم و خطرآفرین است که دستگاه‌ از مکانیزم خاموشی خودکار برای مقابله با این اتفاق استفاده می کنند.

بد افزارها علت خاموشی ناگهانی لپ تاپ سونی

خاموشی ناگهانی لپ تاپ سونی می‌تواند به دلیل بد افزارها و ویروس‌ها هم باشد. مطمئن شوید که آنتی ‌ویروس شما فعال است و از لپ تاپ شما در مقابل حملات ویروسی محافظت می ‌کند.هر چند بد افزار‌ها کمتر در خاموشی ناگهانی لپ تاپ سونی موثرند، اما بی تاثیر هم نیستند و همواره در واحد تعمیر لپ تاپ سونی مورد بررسی قرار می گیرند.

نقص فنی از دلایل خاموشی ناگهانی لپ تاپ سونی

خاموشی ناگهانی لپ تاپ سونی می تواند به دلیل نقص فنی سخت‌افزاری هم باشد. در واحد تعمیر لپ تاپ سونی دستگاه های بسیاری به این دلیل دچار مشکل شده اند که نهایتا خاموشی را ترجیح می دهند. سخت ‌افزارهای اصلی که در این مورد باید مد نظر داشته باشید، RAM، CPU، Mainboard و کارت گرافیک و  Power است. اگر اخیرا تغییراتی در این سخت افزارهای دستگاه خود انجام داده اید، باید بدانید که این تغییرات با ساختار دستگاه شما سازگاری نداشته است.

خاموشی ناگهانی لپ تاپ سونی به دلیل مشکل مادربرد

مادربرد عملکردی مانند سیستم عصبی دارد و تمام اجزای مختلف را به هم متصل می‌کند. معمولا مشخصات فنی مادربرد تفاوت چشمگیری در عملکرد کلی ایجاد نمی‌کند، ولی می‌تواند کمک کند که اجزای کلیدی در کنار هم بهتر و سریع‌تر کار کنند و طول عمر دستگاه را افزایش دهد و نیاز به تعمیر مادربرد لپ تاپ سونی را به حداقل برساند.

خاموشی ناگهانی لپ تاپ سونی یکی از مشکلاتی است که وقتی برای کاربران دردسرساز می شوند عملا نتوانند از سیستم استفاده کنند. این مشکلات می توانند هم عوامل سخت افزاری و هم نرم افزاری داشته باشند. بسیاری از مشکلات لپ تاپ سونی، شبیه به مشکلات سیستم های برندهای دیگر است، اما به دلیل بعضی از ویژگی های منحصر به فرد این برند، بعضی از ایرادهای آن، نسبت به دیگر سیستم ها، متفاوت هستند. برای برطرف کردن مشکلات لپ تاپ SONY مانند خاموشی ناگهانی لپ تاپ سونی، آشنایی با عوامل مشکل ساز و عیب یابی دقیق، بسیار کمک کننده هستند.